Angajații Citigroup care nu se vaccineze împotriva COVID-19, vor fi trimiși în concediu fără plată și ulterior, la final de lună, concediați

Vineri, 14 ianuarie, este ultima zi pentru angajații Citigroup să se vaccineze împotriva COVID-19, altfel vor fi trimiși în concediu fără plată și ulterior, la final de lună, concediați. Banca americană este prima instituție financiară de pe Wall Street care aplică o astfel de măsură.

În contextul sanitar, salariaţii Băncii americane Citigroup mai au la dispoziţie doar ziua de vineri pentru a se vaccina împotriva Covid-19, altfel urmând să fie concendiaţi, iar ameninţarea agitată în octombrie şi reiterată într-o notă trimisă la începutul acestei luni tuturor colaboratorilor grupului în Statele Unite, consultată de Bloomberg, este pe cale să devină realitate, potrivit news.ro.

Ultima zi pentru angajați să se conformeze

În prezent, o foarte mică minoritate din rândul salariaţilor ar putea fi concediată la sfârşitul lunii, după ce este plasată în concediu fără plată până atunci.

Astfel, cu o zi înainte de expirarea ultimatumului dat de bancă, 99% dintre salariaţii acesteia s-au conformat, a anunţat joi, într-o postare pe LinkedIn, directoarea resurselor umane a grupului cu 70.000 de salariaţi Sara Wechter. Scutiri din…

Citeste continuarea Aici

You might also like