Alexandru Rafila: serviciile medicale de urgență trebuie integrate neapărat la nivelul ministerului Sănătății

În data de 07-04-2022, ministrul Sănătății a declarat că serviciile medicale de urgență din România, trebuie integrate neapărat la nivelul ministerului Sănătății. Aceste servicii au fost organizate în ultimii 30 de ani de Raed Arafat în cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Astfel, Alexandru Rafila consideră că serviciile medicale de urgenţă, organizate până acum de Raed Arafat, la nivelul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, trebuie să fie integrate la Ministerul Sănătăţii.

Integrarea serviciilor de urgenţă este absolut necesară

În acest sens, „Am reuşit să ţinem sub control acest val cinci al pandemiei care a avut în mod evident cifre mult mai scăzute de mortalitate şi de cazuri grave în spitale. Am reuşit să testăm mai mult şi vreau să vă mulţumesc pentru acest lucru. Toate aceste lucruri trebuie să facă parte dintr-o gândire integrativă la nivelul Ministerului Sănătăţii.

Mă bucur că avem parteneri profesionişti la nivelul DSU. Este domnul doctor Arafat care cu asta s-a ocupat în ultimii 30 de ani. În mod evident discutăm despre o activitate medicală, iar o responsabilitate atât în…

Citeste continuarea Aici

You might also like