Alexandru Rafila: România intră pe un trend descendent în ceea ce privește numărul infectărilor cu COVID

Recent, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre evoluția pandemiei de coronavirus în România. Potrivit acestuia, începând de săptămâna viitoare, țara noastră intră pe un trend descendent al noilor cazuri de Covid-19. Oficialul a mai oferit detalii şi despre distribuirea pastilelor cu iod.

Ministrul susține că România intră pe un trend descendent în ceea ce privește numărul infectărilor cu COVID. El a adăugat că odată cu acest lucru, totul va reveni la normal, iar țara noastră va scăpa de problemele de sănătate din ultimii doi ani.

Evoluția pandemiei de COVID în România

În contextul COVID, ministrul Sănătăţii susține că autoritățile vor rămâne vigilente și monitorizează situația îndeaproape astfel încât să se poată vedea dacă lucrurile evoluează și într-o altă direcție.

Astfel, „Având în vedere trendul regional, opinia noastră este că, începând cu săptămâna viitoare, vom intra și noi pe un trend descendent care să ducă la dispariția, încet-încet, a acestei probleme de sănătate publică în perioada următoare și la reluarea activităților în mod obișnuit.

Rămânem în…

Citeste continuarea Aici

You might also like