Alexandru Rafila: „Nu cred că sunt restricţii, sunt pur şi simplu elemente de siguranţă individuală”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a explicat dacă se vor instaurara din nou noi reguli în contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dat detalii importante în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri, dacă revin restricțiile înainte de Paște, un anunț de ultima oră pentru toată România.

Astfel, Alexandru Rafila, a vorbit de instaurarea unor noi restricţii în contextul pandemiei de COVID-19. El a spus că o astfel de măsură depăşeşte competenţa şi puterea Ministerului Sănătăţii.

În opinia sa, „Instaurarea unor restricţii depăşeşte competenţa şi puterea Ministerului Sănătăţii. Noi ne referim la partea profesională, care ţine de asigurarea diagnosticului, evaluării, tratamentului şi informării regulate a populaţiei. Avem în fiecare zi un buletin informativ cu foarte multe amănunte. Toate lumea poate să înţeleagă, să vadă care este evoluţia”, a spus Rafila.

Rafila: Ne bazăm în continuare pe responsabilitate

În sfaturile ministrului Sănătății, în continuare este recomandat populației ca atunci când se află în zone închise, aglomerate, în autobuze şi alte mijloace de transport să încerce să…

Citeste continuarea Aici

You might also like