Ai auzit de noul implant Fast and Fixed?

Drumuri la cabinetul stomatologic, bani multi, proceduri dureroase si o perioada lunga de timp ce pare ca nu se mai sfarseste. Daca la asta te duc cu gandul problemele dentare pe care le ai, este cazul sa schimbi perspectiva.

Poate ai avut ghinionul de a-ti pierde un dinte sau poate esti in pericol de a pierde mai multi dinti din cauza unei afectiuni sau a unei infectii persistente. Nu dispera! Viitorul suna bine si este deja aici. Poti sa uiti de chinul procedurilor dureroase. Stiinta vine in ajutorul tau si creeaza tehnologii noi, eficiente si rapide.

 

Nu amana vizita la dentist

Atunci cand simti ca ai o problema la un dinte, de regula, este deja tarziu. Inseamna ca bacteriile au ajuns deja la radacina dintelui, la nerv, iar o vizita la dentist este iminenta. Din pacate, atunci cand amani prea mult tratamentul ortodontic poti avea probleme grave. Atunci cand dintele nu mai poate fi salvat, medicul stomatolog iti va oferi alternative precum proteza dentara sau implantul dentar. Acesta din urma se recomanda atunci cand nu mai exista suficient material dentar pentru a putea sustine un dinte artificial.

Noua tehnologie numita Fast and Fixed te scapa de probleme. Acesta este un…

Citeste continuarea Aici

You might also like