Actorul Lucian Viziru a petrecut Revelionul în spital

Cunoscutul actor  Lucian Viziru și-a petrecut noaptea dintre ani într-un mod la care nu se aștepta. Din cauza unor dureri care îl deranjau, acesta a decis să meargă la medic pentru a vedea despre ce este vorba. Pentru a se asigura că actorul nu pățește nimic, medicii au decis să îl țină sub supraveghere.

În acest sens, Lucian Viziru a avut un final de an atipic, după cum chiar el povestește într-un videoclip postat pe contul său de Youtube. Vedeta spune că și-a petrecut Revelionul internat la Spitalul Floreasca din Capitală, povestind, de asemenea, ce s-a întâmplat cu starea sa de sănătate.

Astfel, Viziru le-a transmis celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că a fost suspect de infarct, însă starea sa de sănătate este bună în prezent. De asemenea, el a mai povestit că a avut dureri foarte mari în capul pieptului, dureri ce se duceau spre brațul stâng.

În postarea sa, „Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La…

Citeste continuarea Aici

You might also like