5 idei pentru amenajarea unui spațiu de relaxare în grădină

Spațiul verde al grădinii îți satisface nevoia de relaxare, însă pentru a face din grădina ta un adevărat colț de rai, îți trebuie o amenajare specială a zonelor acesteia. Iată câteva idei de amenajare pe care le poți pune în practică indiferent de dimensiunea grădinii tale, de poziționare sau de buget.

Amenajarea unei grădini în stil rustic

Grădinile se potrivesc cel mai bine în context rustic, deoarece ne aduc mai aproape de aspectele naturale ale vieții. Pentru a amenaja un spațiu în acest fel, vei avea nevoie de cărămidă cu goluri de la Mathaus și de mortar, care să funcționeze ca liant, pentru ca apoi să începi să zidești elementele necesare grădinii tale. Cărămida îți permite să pui în practică orice idee, de la trepte care să conducă spre o zonă de grătar, la construirea efectivă a grătarului sau la zidirea unor ronduri pentru flori. 

Cărămida este un material estetic, natural, care se potrivește foarte bine în contextul amenajării unei grădini rustice. În plus, amenajările zidite îți permit utilizarea construcțiilor realizate de-a lungul timpului, fără să fie necesar să reamenajezi în fiecare an, mai…

Citeste continuarea Aici

You might also like