Zodiac floral – Afla care este floarea aferenta fiecarei zodii

Astrologia este o practică străveche de urmărire a corpurilor cerești pentru a face predicții despre viața de zi cu zi în funcție de poziția acestora. Mulți oameni își urmează semnele zodicale, cred că există adevăr în stele, și se ghidează după horoscop în luarea deciziilor. Zodiacul este reprezentat prin stele și fiecare dintre aceste stele se aliniază și cu un anumit tip de floare.

Conectarea sufletului uman la plante este o practică foarte străveche, datând din Renaștere și Evul Mediu. Acesta este punctul central al botanicii astrologice, care folosește plante sau semințe în scopuri medicinale, pe baza pozițiilor planetelor și a altor corpuri cerești. Fiecare semn zodiacal este asociat cu mai multe flori, dar fiecare are și o floare primară care reprezintă energia sa. Aceste flori astrologice înfățișează trăsăturile, mentalitatea, plăcerile și antipatiile fiecărei persoane.

V-ați simțit vreodată mai atrași de anumite flori față de altele? Este posibil ca semnul zodiacal să fie implicat! Specialiștii în trandafiri de la FamousRoses vă dezvăluie ce floare se potrivește fiecărui semn zodiacal și ce flori ar trebui…

Citeste continuarea Aici

You might also like