Zece lucruri la care trebuie să fii atent când cumperi casă

Pentru majoritatea oamenilor care cumpără o casă, cele mai importante criterii sunt prețul și confortul interior. Sunt însă și alte lucruri, la fel de importante, care dacă sunt ignorate îți pot transforma viața într-un coșmar.

În mod normal, autoritatea locală, care autorizează blocurile, nu ar trebui să aprobe lucruri care nu sunt în regulă și ar trebui să protejeze interesul cetățenilor. Însă în ultimii ani au apărut cartiere de blocuri fără infrastructura necesară, fără distanțe rezonabile între clădiri, fără trotuare, fără spații verzi, fără școli și grădinițe.

Astfel, lucrurile de bun-simț la care este bine să fii atent atunci când îți cumperi o locuință nouă, dincolo de confortul interior și prețul atractiv, lucruri pe care dezvoltatorii imobiliari nu au niciun interes să ți le spună.

-Infrastructura rutieră

Pentru unii, primul și poate cel mai important lucru este infrastructura rutieră. Este important să poți ieși/intra ușor în cartier cu mașina, să poată intra ambulanța, să poată interveni pompierii în caz de incendiu.

În primul rând strada trebuie să fie asfaltată, apoi aceasta trebuie…

Citeste continuarea Aici

You might also like