Zboruri întârziate sau anulate în Europa, inclusiv de Paște

Companiile aeriene și aeroporturile din Europa nu au suficienți angajați pentru a face față numărului tot mai mare de călători. Astfel, și vacanțele sunt perturbate sau anulate în vestul Europei.

Pe măsură ce statele au început să renunțe la restricțiile impuse în pandemie, oamenii și-au reluat călătoriile. Însă, în ultimele zile, mii de turişti şi-au văzut vacanţele de Paşte perturbate sau chiar anulate, deoarece companiile aeriene şi aeroporturile nu au suficient personal pentru a face faţă cererii, potrivit Reuters.

În prezent, după ce creșterea cazurilor de Covid-19 în Marea Britanie a provocat absenţe ale personalului companiilor aeriene şi aeroporturilor, care aveau deja probleme în a găsi personal după ce lucrătorii au părăsit industria în timpul pandemiei.

Concret, transportatorul low-cost easyJet este unul dintre cei mai afectaţi. Compania a anulat marți aproximativ 60 de zboruri în Marea Britanie și anunță că se așteaptă la un număr similar de anulări în zilele următoare. Asta după ce în weekend transportatorul a anulat peste 200 de curse, iar luni alte 62.

În contextul consultanțior din turism, aceştia…

Citeste continuarea Aici

You might also like