YUNGBLUD a lansat single-ul „The Funeral”

Premiera videoclipului a fost transmisă live pe MTV Live, MTVU și pe toate posturile MTV la nivel mondial, precum și pe billboard-ul Paramount din Times Square.

 

„Mi-am petrecut ultimele 18 luni încercând să înțeleg cine vreau să fiu cu adevărat. Chiar m-am simțit puțin ipocrit în ultima perioadă. Timp de 4 ani, le-am spus oamenilor să fie cine vor ei să fie și să nu le pese de ce cred alții despre ei, și am realizat că trebuia să-mi spun și mie același lucru. Am simțit multă presiune, multă nesiguranță și m-am îndoit de mine. Dar, apoi am scris această piesă, ce mi-a dezvăluit care ar trebui să fie următorul pas atât în viața mea personală, cât și în cea profesională.”, a spus YUNGBLUD. „Versurile sunt de fapt o listă a lucrurilor care mă fac să ma simt nesigur, pentru că sunt de părere că dacă poți să identifici ce nu-ți place la tine și să îți asumi toate acele lucruri, nimeni nu-ți poate reclama ceva ce nu ți-ai reproșat deja singur. Devii de neatins.”
Născut în Yorkshire, Anglia, YUNGBLUD (alias Dominic Harrison) este un multi-instrumentist care a început să scrie propriile sale melodii la vârsta de…

Citeste continuarea Aici

You might also like