Years & Years a lansat “100% Pure Love”

Years & Years a lansat o nouă versiune a celebrului cantec „100% Pure Love”, al lui Crystal Waters. Piesa va fi coloana sonoră pentru campania publicitară de sărbători din 2022 a Target și continuă un an plin pentru Olly Alexander, în urma celui de-al treilea album, „Night Call”.
Reimaginând clasicul dance-pop Crystal Waters, în stilul personal al lui Years & Years, identificabil instantaneu, Olly Alexander comentează: „Am știut imediat că vreau să lucrez cu Georgia și Mark Ralph pentru a aduce acest cover la viață. Vocea lui Crystal în original este atât de captivantă, are o energie atât de specială și asta m-a inspirat cu adevărat când am venit să-mi înregistrez vocea. Sper cu adevărat că oamenilor le place, are un mesaj atât de pozitiv și o senzație de eliberare… Îmi place!”
Streaming Link: https://umusic.lnk.to/100PureLovePR
Celebrul „The Night Call Tour” al lui Years & Years continuă luna aceasta cu întâlniri în toată Australia, după aparițiile din această vară, de la incredibila performanță a lui Olly la Glastonbury până la un spectacol de întoarcere acasă la Wembley Arena din Londra.
Olly a câștigat 5…

Citeste continuarea Aici

You might also like