WRS va susţine un turneu de promovare în Europa și în Israel

“Llamame”, piesa României la Eurovision 2022, a devenit rapid una dintre melodiile favorite ale publicului Eurovision din întreaga lume, dovadă fiind coverurile realizate de artiști sau fani care se viralizează cu repeziciune pe platformele social media.

 

La scurt timp după câștigarea Selecției Naționale, wrs, reprezentantul țării noastre la cel mai mare concurs internațional de muzică, a primit invitații la toate evenimentele dedicate promovării fenomenului Eurovision.

Barcelona, Londra, Tel Aviv, Amsterdam şi Madrid sunt destinațiile pe care wrs le-a notat pe harta turneului internațional de promovare a piesei “Llamame”:

 

„Mă bucur extrem de tare că am ocazia să merg în acest turneu internațional de promovare și abia aștept să mă întâlnesc cu comunitățile Eurovision din Barcelona, Londra, Tel Aviv, Amsterdam și Madrid și să ne distrăm cel mai bine și mai frumos! Sunt sigur că vor fi experiențe foarte tari, sunt foarte excited, așa că let’s have some fun!”, a mărturisit WRS, înainte de a porni către prima destinație a turneului.

 

Primul oraș unde wrs se va întâlni cu fanii Eurovision este Barcelona. Sâmbătă,…

Citeste continuarea Aici

You might also like