WRS şi Emilian, câștigătorii sezonului 18 „Te cunosc de undeva!”

Transforming show-ul „Te cunosc de undeva!” și-a desemnat aseară câștigătorii celui de-al 18-lea sezon al transformărilor: WRS şi Emilian. Cu o super transformare în Disturbed – The Sound of Silence, băieţii au obţinut cel mai mare punctaj al serii.
Cele patru cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol care au luptat în finala transforming show-ului de la Antena 1 au fost Emi şi Cuza (câştigătorii celui de-al 17-lea sezon), Jo şi Liviu, WRS şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT.
Nu doar echipele finaliste au făcut spectacol în finala „Te cunosc de undeva!”, ci şi colegii lor nefinalişti, care au performat în afara concursului.
Punctajul lor a început de la 0, iar cele patru echipe de finaliști au primit puncte de la jurații „Te cunosc de undeva!”, de la echipele care nu au intrat în marea finală și de la publicul prezent în sală.
Seara a debutat cu un moment în forţă, adus pe scena „Te cunosc de undeva!” de o echipă care şi-a adjudecat în palmares două ediţii câştigate şi a fost la un pas să intre în finală – Eliza şi Cosmin Natanticu. Nici de această dată ruleta nu a fost prea blândă cu ei, cei doi primind o…

Citeste continuarea Aici

You might also like