WRS intra cu numarul 10 la Eurovision

Exoticul buzoian wrs a fost extrem de bine primit de publicul Eurovision încă de la semi-finală. Videoclipurile piesei “Llámame” încărcate pe canalul de YouTube TVR, au făcut cele mai mari audiențe depășind 200k de vizualizări cumulat.

Cel mai mare grup dedicat fanilor EUROVISION ROMANIA, care an de an analizează prestațiile concurenților și îi ajută cu sugestii, îl consideră pe wrs ca fiind câștigătorul concursului cu peste 600 de voturi. Chiar și așa, simpatia pentru wrs depășește granițele țării, iar drumul său spre Torino este garantat și de fanii Eurovision din străinătate ce îl susțin cu peste 1000 de voturi (la diferență dublă de locul 2), conform WiwiBloggs – cea mai urmărită și apreciată publicație din lume dedicată concursului Eurovision.

 

Apariția lui wrs de la Eurovision nu a fost premeditată, ci a fost un impuls de moment, care iată că a fost decizia cea mai bună: “a fost o decizie de moment, pe ultima sută de metri, și mi-am zis de ce nu, could be something fun. Și iată-mă aici, în prag de finala Selecției Naționale, și pot să spun că drumul până aici, pe cât de dificil a fost din punctul de…

Citeste continuarea Aici

You might also like