Vorbeste Lumea ca de 7 ani diminetile sunt mai frumoase la PRO TV!

Zi de zi, de la ora 10:30, echipa Vorbește Lumea transformă diminețile celor de acasă în zile încărcate de energie, voie bune și aduce cele mai tari informații despre subiectele care contează cu adevărat! Astăzi, 13 iulie, se împlinesc 7 ani de când pe PRO TV s-a auzit pentru prima dată ce… vorbește lumea!

 

De la producător la oamenii din regia de emisie, de la reporteri la cei care lucrează din redacție, de la prezentatori la cei de acasă, istoria emisiunii s-a scris filă cu filă și conține ediții de neuitat, momente pline de râs și voie bune, dar și unele extrem de emoționante, încărcate de adevărate lecții. Melodii care au ajuns hit-uri au fost lansate în premieră în cadrul emisiunii, iar unii dintre cei mai cunoscuți artiști au povestit cele mai importante lucruri din viața lor la Vorbește Lumea.

Andreea Caranda

În această dimineață, de la ora 10:30, Adela, Bogdan și Shurubel, revin alături de telespectatori cu o ediție care va avea ca element central cifra șapte: de la 7 tipuri de paste gătite la 7 exerciții de antrenament pe plajă, de la 7 feluri de prăjituri și torturi, la 7 lucruri neștiute despre invitații…

Citeste continuarea Aici

You might also like