Vopsirea mobilierului de gradina: Vopseaua spray vs. Vopseaua clasica

Primavara bate la usa si este timpul sa dai un refresh gradinii si curtii. De la mobilierul de exterior, pana la ghivecele plantelor, totul trebuie sa arate ca nou, pentru a intampina revenirea naturii la viata asa cum se cuvine si, bineinteles, pentru ca tu sa ai parte de un spatiu frumos amenajat in care sa iti petreci timpul.

Si daca nu stii exact ce poti face pentru a avea rezultate care iti vor incanta privirea, iti dam noi o idee: vopseste scaunele, masuta de cafea din gradina si vechea banca din lemn, care au fost nevoite sa indure temperaturi scazute si capriciile vremii in sezonul rece! Pe langa faptul ca obiectele din curtea ta vor arata ca noi, acesta poate fi un prilej de relaxare pentru tine. In plus, nu va fi nevoie sa faci investitii majore pentru ca mica ta oaza de liniste sa arate bine. Sa trecem la treaba!

Ce vopsele alegi pentru proiectul tau?

Asa cum probabil ti-ai dat seama deja, batalia pentru titlul de cea mai buna alegere de vopsea pentru mobilierul din curte se da intre vopseaua spray si cea clasica, pe care o aplici cu pensula. Indiferent de concluzia la care vei ajunge dupa ce vei parcurge informatiile urmatoare, noi iti recomandam vopsele decorative…

Citeste continuarea Aici

You might also like