Volodimir Zelenski: În numele poporului ucrainean, vă dăm șansa la viață!

Preşedintele Volodimir Zelenski a transmis un mesaj clar și categoric în plin război în Ucraina. Îndemnul rostit de președintele ucrainean este o adevărată undă de șoc pentru Vladimir Putin. Asta pentru că armata Rusiei a fost pusă să aleagă.

Astfel, președintele Ucrainei, a transmis un mesaj extrem de important către trupele ruse. Liderul de la Kiev le-a cerut acestora să se predea pentru a avea șansa de a trăi. Zelenski a precizat că în numele celor pe care îi conduce le dă șansa la viață rușilor angajați în acest război. El a spus că cei care se vor preda forțelor ucrainene, vor fi tratați cu decență. Alegeți – a fost îndemnul răspicat rostit de Volodimir Zelenski.

În mesajul său, “În numele poporului ucrainean, vă dăm șansa la viață. Dacă vă predați forțelor noastre, vă vom trata așa cum trebuie tratați oamenii: cu decență. Așa cum nu ați fost tratați în armata voastră. Așa cum armata voastră nu tratează oamenii noștri. Alegeți”, a spus Zelenski, în ultimul său mesaj, potrivit The Guardian.

Mesajul lui Volodimir Zelenski către soldații ruși

În cadrul mesajului, acesta a mai spus că războiul a…

Citeste continuarea Aici

You might also like