Volodimir Zelenski așteaptă veşti din Turcia cu privire la deblocarea porturilor din Ucraina

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski e cu sufletul la gură! Atât țara sa cât și Occidentul așteptă un semnal din partea Turciei. „Voi face în continuare tot ce pot”, a spus liderul de la Kiev.

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a afirmat vineri că aşteaptă veşti din partea Turciei cu privire la deblocarea porturilor, în care se află tone de cereale ce trebuie exportate spre Occident.

În afirmaţiile sale,„Voi face în continuare tot ce pot pentru ca adevărul despre acţiunile Rusiei împotriva Ucrainei să fie ştiut peste tot în lume. Mâine aşteptăm veşti pentru statul nostru de la Turcia – cu privire la deblocarea porturilor noastre”, a declarat vineri Volodimir Zelenski.

În cadrul discursului său, el a vorbit şi despre zvonurile venite din Rusia, privind starea sa de sănătate.

Astfel, „A fost puţin ciudat să aud astăzi un vechi-nou fake de la propaganda rusă despre mine. Că aş fi la terapie intensivă şi că Ruslan Stefanciuk ar îndeplini îndatoririle de şef de stat. Ce pot spune? Înainte, aproape în fiecare săptămână, propagandiştii ruşi şi oficialii răspândeau informaţii false că am fugit din…

Citeste continuarea Aici

You might also like