Vocea – Jurnal de poveste. Alex Dima „Luați aminte la ce vă spun – Vocea noastră contează!

În drumul nostru întâlnim diferiți oameni care ne ghidează în viață. Încă de când ne naștem primim sfaturi și ascultăm ce se petrece în jur. Vocile oamenilor pe care i-am întâlnit ne rămân în minte și ne sunt sprijin în momentele decisive. Alex Dima completează, săptămâna aceasta, jurnalul de poveste cu amintirile lui. Toate mărturisirile pot fi ascultate aici: Vocea – Jurnal de poveste.

 

Pe Alex Dima îl cunoaștem de la România, te iubesc! acolo unde, alături de colegii lui, investighează neregulile din țară și prezintă lucrurile obiectiv, fără perdea. Îl știm și din cauzele umanitare în care este implicat și cum, de atâția ani, luptă pentru o țară acolo unde fiecare este corect și face eforturi pentru un viitor mai bun.

 

”„Ia aminte la ce-ți spun acum!” – Așa începeau discuțiile cu bunica, atunci când avea ceva important de plantat în mintea și sufletul meu. În viață, suntem suma vocilor pe care tot ea, viața, ni le scoate în cale. Prima mea întâlnire, de căpătâi, a fost cu bunica. Vocea ei, blajină, dar care nu prea lăsa loc de întors, o aud atunci când gândul mă duce aproape de locul…

Citeste continuarea Aici

You might also like