Vizionează fără oprire, cu stil, serialele tale preferate

Anul trecut am făcut față unei pandemii vizionând serialele noastre favorite și chiar dacă am mai trecut ocazional prin febra unui serial (vă amintiți de GOT?), anul acesta suntem gata să aducem zilele de uitat non-stop la seriale la un cu totul alt nivel.

WiFi-ul este esențial, dar abonamentele sunt revoluționare

Un semnal Wi-Fi slab îți poate pune răbdarea la încercare când vrei să te uiți la serialul tău favorit. Timpii de încărcare și conexiunea care se tot pierde sunt un adevărat coșmar.

 

Nu ai Wi-Fi în toate locurile din casă? Acesta este cel mai frecvent motiv pentru un semnal slab la internet. Dacă se întâmplă ca aceasta să fie problema ta, o poți rezolva cu ușurință cu un amplificator de semnal: nu vei avea zone fără Wi-Fi în casă și te vei putea uita fără întreruperi la serialul tău preferat din bucătărie până în dormitor, sufragerie sau – de ce nu – din baie!

 

WiFi-ul este important dar inutil fără un abonament la un serviciu de streaming. Și de ce să alegi doar unul când le poți alege pe toate? Netflix, Amazon Prime sau Disney Plus, toate oferă o gamă largă de conținut și îți permit să plătești un…

Citeste continuarea Aici

You might also like