Vitaminele şi mineralele sunt esențiale pentru ca organismul uman să funcționeze în parametri normali

Pentru ca organismul uman să funcționeze în parametri normali, vitaminele şi mineralele sunt esenţiale, iar vitamina D3 spre exemplu, are o serie de beneficii extrem de importante și te poate proteja de o boală extrem de gravă.

În cadrul celor mai recente studii  se arată că vitamina D3 poate reduce riscul de cancer fatal cu aproape 40%. astfel, autoarea studiului, dr. Paulete Chandler, a vorbit despre rezultatele acestuia, dar și despre beneficiile pe care vitamina le are.

În opinia acesteia, administrarea vitaminei D3 poate lupta împotriva cancerului și totodată poate reduce considerabil riscul de a muri din cauza bolii. În același timp, aceasta adaugă că persoanele din zonele care primesc cantități mai mari de soare și, prin urmare, cantități ridicate de vitamina D au rate mai mici de deces din cauza multor tipuri de cancer.

În cadrul cercetărilor, studiul este intitulat ”Vitamina D și Omega-3” și a examinat dacă un nivel seric mai ridicat de 25-hidroxivitamina D, adică nivelul de vitamina D din sânge, are vreo legătură cu reducerea riscului de cancere letale.

Ce spun specialiștii?

Procentual, în urma rezultatelor, specialiștii au…

Citeste continuarea Aici

You might also like