VIDEO Spice, Shaggy si Sean Paul, colaborare de exceptie pentru „Go Down Deh”, un dancehall autentic, produs de Costi Ionita

Spice a făcut echipă cu Sean Paul și Shaggy pentru un dancehall autentic, „Go Down Deh”, piesă care face parte din albumul „Ten” semnat Spice.

„Go Down Deh” este despre dans, pasiune și ritmuri care transformă piesa într-un adevărat hit. Produsă de Costi Ioniță, „Go Down Deh” se bucură deja de recunoaștere la nivel internațional.

„Faptul că am lucrat cu Sean și Shaggy este apogeul carierei mele! Sunt amândoi giganți la nivel internațional când vine vorba de acest gen muzical și sunt onorată că am reușit să creez un astfel de moment istoric, respectiv faptul că sunt printre primele artiste care i-a adus împreună pentru o piesă”, a spus Spice.

„Spice este respectată și celebrată în cultura noastră și are statutul de icon în lumea dancehall. Din prima zi, Sean a fost o persoană pe care am admirat-o pentru stilul său și pentru vocea care face orice să sune grozav. Piesa pe care am realizat-o împreună punctează talentul lor în același timp în care atrage atenția asupra chimiei dintre noi ca artiști”, a precizat Shaggy.

„A fost grozav să lucrez cu Shaggy și Spice pentru acest single. Shaggy și cu mine avem…

Citeste continuarea Aici

You might also like