VIDEO: EMAA: „Încercam să imit Pink, SIA, aveam tot felul de artiști care îmi plăceau”

Invitata la Bucuresti FM EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams, DJ Project, The Motans și VUNK, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio.
De curând, aceasta a lansat și o piesă alături de SATRA B.E.N.Z., ,,Prima zăpadă”, iar ultimul său single, ,,În fiecare seară”, se bucură de o ascensiune continuă, fanii artistei îndrăgind în special varianta sa live.
„Eu sunt autodidactă de fel, cântam foarte mult acasă, singură. Încercam să imit Pink, SIA, aveam tot felul de artiști care îmi plăceau. Dar timbrul meu e natural dezvoltat așa”, povestește artista.

Articolul VIDEO: EMAA:…

Citeste continuarea Aici

You might also like