Vedetele se aliniază la start pentru Bucharest Marathon

Multe vedete vor alerga pentru cauze umanitare, iar altele susțin sportul și cheamă oamenii la alergat. Actorul Adi Nartea, arhitectul Andra Marinescu, prezentatoarea Diana Enache, dar și Sonia Argint, Anca Bucur, Doru Todoruț sunt alergatori obișnuiți ai evenimentului, susținători ai unor ONG’uri sau ai sportului în general. Lor li se alătură mulți alții, numeroase persoane publice sau iubitori ai sportului din toate domeniile, care se vor prezenta la linia de start în weekend, pe 8-9 octombrie.
Bucureștiul găzduiește cea de-a 15 ediție a Bucharest MARATHON, unde peste 15.000 de alergători sunt așteptați la start și 20 de cauze umanitare sunt susținute de către participanți.
Sâmbătă, 8 octombrie vor avea loc cursele necompetitive, cu starturile de la 08.45, pentru fotolii rulante, ora 09.00, pentru Cursa Populară (2,5 km) și ora 10.30, pentru Cursele Copiilor.
Traseele curselor de sâmbătă au ca puncte de plecare și sosire Piața Constituției și se desfașoară pe Bd. Unirii, până la Piața Unirii. 
Duminică, 9 octombrie este dedicată curselor competitive. Primul start va fi pentru cursa de 10km, fotolii…

Citeste continuarea Aici

You might also like