Vedetele s au indulcit la deschiderea primulului magazin de dulciuri Hurrem din Bucuresti

Evenimentul de deschidere a avut loc cu doar câteva zile înaintea Crăciunului, iar aici au fost prezente mai multe vedete și persoane publice, cum ar fi Bella Santiago și soțul ei, Raluca Podea și David, fiul ei, celebra fetiță-ventriloc Ana-Maria Mărgean, Claudia Ghițulescu, Roxana Condurache, actrița din serialul Pup-o, mă! de la PrimaTv, dar și multi alții.

hurrem

 

La Hurrem găsiți cele mai sofisticate dulciuri turcești, de la baclava, rahat, bomboane de ciocolată belgiană, drajeuri cu migdale, fistic în ciocolată, acadele, jeleuri, dulceață, cafea turcească, ceai, colonie de cireș, până la fructe de marțipan cu unt de migdale și deserturi la borcan.

Claudia Ghițulescu la Hurrem.jpg

 

„Hurrem s-a nascut dintr-o pasiune pentru dulciuri dusă la extrem. Întotdeauna am visat un magazin cu dulciuri naturale, făcute din cele mai bune și rafinate ingrediente. Așa am decis să deschidem cel mai elegant magazin cu dulciuri hand-made, de cea mai bună calitate. Creațiile manuale sunt foarte valoroase, mai ales când se adaugă valoare gustului ce datează de secole. Hurrem înseamnă apogeul calității, rafinamentului și eleganței”, a…

Citeste continuarea Aici

You might also like