Vas de WC suspendat sau normal?

Luând în considerare varietatea de obiecte sanitare de pe piață, procesul de achiziționare al vasului wc poate fi mai dificil decât te aștepți. Astfel că, înainte de a cumpăra un vas de toaletă, ar fi bine să te informezi cât mai mult despre opțiunile pe care le ai, avantajele și dezavantajele fiecărui tip în parte, modul de instalare, dar și despre problemele care pot apărea.

În momentul de față ai două opțiuni în ceea ce privește vasele wc. Poți alege varianta clasică de wc, cu montaj direct pe pardoseală, sau poți opta pentru un wc suspendat.

Vasele wc normale

Vasele de vw normle sunt primele modele de vase wc apărute pe piață. Au o serie de avantaje, însă pot prezenta și dezavantaje din anumite puncte de vedere. E important de remarcat faptul că acest tip de vase wc sunt ceva mai ieftine, pot fi montate în orice tip de baie, se întrețin destul de ușor și sunt cât de poate de practice.

Cu toate acestea, au înălțime standard, fiind uneori incomode pentru persoanele mici de statură sau pentru cele prea înalte, și ocupă destul de mult spațiu.

Vasele wc suspendate

Acest tip de vase wc a devenit foarte popular în ultima…

Citeste continuarea Aici

You might also like