Vara asta gasesti cele mai delicioase fructe in Siropurile YO

Fructele zemoase, hrănite cu grijă până când devin coapte și suculente, sunt vedetele unui gust răcoritor care poate fi combinat cu băutura ta preferată în această vară! Cu o istorie de peste 90 de ani, începută cu transformarea mustului în coniac, experiența YO a dus la rețeta siropurilor de astăzi, devenind cel mai cunoscut brand de siropuri de fructe din Austria, cu succes internațional.

Combină siropurile fructate cu băuturile tale preferate

 

Fără coloranți artificiali sau conservați, YO folosește cele mai bune ingrediente în procesul de producție, realizat în unitățile de producție din Austria.

 

Un gust de fructe proaspete, sortimente cu sau fără zahăr, un sistem inovator cu capac anti picurare, plus variante de combinații multiple cu băuturile tale preferate. Te-am convins să încerci aromele YO? Mai mult, gama este ideală pentru întreaga familie și te poate însoți oriunde mergi: acasă, pe terasă, la picnic sau la o petrecere cu prietenii.

 

Delicios, dar și practic, siropul YO poate fi turnat foarte ușor în băuturi sau peste deserturi datorită capacului anti picurare. Așadar, procesul devine mult mai simplu și…

Citeste continuarea Aici

You might also like