Valea Prahovei a scăzut tarifele cu 40% după ce românii și-au terminat vacanțele de sărbători

În prezent, tarifele pe Valea Prahovei au scăzut cu 30-40% după sărbători, iar unele unităţi de cazare oferă reduceri în timpul săptămânii, se arată într-un comunicat al Asociației pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, citat de Agerpres.

Astfel, „Weekend-ul care tocmai a trecut a umplut din nou staţiunile de pe Valea Prahovei, unde a nins ca în poveşti. Pârtiile au funcţionat cu mici probleme, la Sinaia a fost ceaţă şi vântul a bătut cu putere, acest lucru a făcut ca gondola să-şi întrerupă ceva timp activitatea, la Buşteni pârtiile au fost deschise. Şi preţurile sunt ceva mai accesibile după sărbători. Tarifele au scăzut, în medie, cu 30-40%, conform reprezentanţilor din turism. În unele cazuri sunt reduceri în timpul săptămânii”, precizează sursa citată.

În contextul financiar actual, la un hotel de 4 stele ”tarifele încep de la 450 de lei până la 800 de lei, gradul de ocupare este de sută la sută”.

În cadrul ofertei „Trenurile Zăpezii”, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova reaminteşte că, în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022, este în vigoare această ofertă…

Citeste continuarea Aici

You might also like