Unul dintre principalele fonduri de investiţii din Emiratele Arabe Unite va investi o sumă considerabilă în Romelectro

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că Emiratele Arabe Unite vor realiza o investiţie majoră în România, într-o companie cu o experienţă de peste cinci decenii pe piaţa locală şi internaţională.

În urma vizitei din zilele de 20 şi 21 iunie, prim-ministrul României s-a întâlnit cu președintele acestui stat, șeicul Mohamed bin Zayed Al Nahyan.

De altfel, Emiratele Arabe Unite (EAU) au efectuat deja o serie de investiţii în agricultura din ţara noastră, însă acum s-a decis şi o investiţie majoră într-unul dintre cei mai mari jucători din domeniul energiei din România.

Mai exact, unul dintre principalele fonduri de investiţii din EAU va investi o sumă considerabilă în Romelectro, cel mai mare contractor din România pentru proiecte energetice de anvergură.

Negocierile dintre România şi EAU pe marginea respectivei investiţii sunt începute de ceva timp, însă vizita premierului Nicolae Ciucă la Abu Dhabi a pecetluit această importantă afacere între cele două părţi.

În opinia sa, „Tranzacţia este în fază de finalizare şi multumită vizitei premierului Nicolae Ciucă ritmul procedurilor se va accelera”, afirmă Andrei…

Citeste continuarea Aici

You might also like