Unde te-ai duce în vacanță dacă ai câștiga 5.000 de euro pe lună?

Știu că nu e frumos să te întreb cât câștigi acum. Hai să spunem că nu atât cât ți-ai dori. Și te deranjează mult lucrul ăsta. E și normal să fie așa. Fiindcă ești tânără, simpatică și meriți mult mai mult.

Mai ales că e vară și e timpul vacanțelor. Iar acum n-ai decât opțiuni care nu te satisfac. Partea bună e că am o opțiune extraordinară pentru tine. Te angajez chiar acum la Lucky Studio, unde ești liberă să faci bani.

Studioul e 100% feminin, iar echipa noastră e formată din foste modele de videochat. Adică știm perfect domeniul, ne place ce facem și te ajutăm și pe tine să reușești. Și să te bucuri de viață așa cum ai visat dintotdeauna.

Ce-ți place mai mult? Sudul Italiei sau al Spaniei?

Dacă vrei, poți să iei din Iași avionul spre Bari. Iar apoi să vizitezi toată coasta Italiei, spre sud. Cu orășele mici, pitorești, și plaje stâncoase. Mai bei o cafea, mănânci bine la terase de neuitat, te bucuri de apa cristalină.

Sau poate preferi Mallorca. Spania e o țară extraordinară și din punct de vedere turistic. Iar hotelurile din zona asta sunt chiar faine. Cultura locală este wow și petrecerile se țin…

Citeste continuarea Aici

You might also like