Unde sunt şi cum arată cele mai scumpe locuințe disponibile în București?

Unele locuințele din București nu sunt deloc ieftine, iar cei care își doresc să cumpere o proprietate trebuie să scoată o sumă consistentă din buzunar pentru a găsi casa visurilor, care să îndeplinească toate cerințele.

Totuși, cele mai scumpe case și apartamente ajung la prețurile exorbitante, pe care nu mulți și le pot permite. De exemplu, cea mai scumpă casă din București costă aproape 6 milioane de euro.

În contextul agenției imobiliare Residentialist, în topul celor mai scumpe case din București, preţul  pornește de la 5.900.000 de euro.

Este vorba despre o vilă situată în zona Piața Romană, din Sectorul 1 al Capitalei, ce are nu mai puțin de 18 camere în cei 1.979 de metri pătrați. Are spații verzi, o grădină amenajată cu arbori și alei, dispune de 25 de locuri de parcare și are patru corpuri.

O altă casă din topul celor mai scumpe din București, are un preţ de 5 milioane de euro. Este o vilă cu 25 de camere, situată în zona Universității, în Sectorul 2 al Capitalei. Are 1.550 de metri pătrați și este compusă din demisol, parter, etaj și mansardă.

În topul celor mai scumpe case, se poziționează o casă cu 14…

Citeste continuarea Aici

You might also like