Un TIR cu zece tone de gunoaie din Italia a fost oprit la vama Borș

 

În data de 21-12-2021, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, a afirmat că un TIR încărcat cu zece de tone de gunoaie a fost oprit în vama Borș. Deșeurile, fără documentele prevăzute de lege, proveneau din Italia.

Auocamionul cu deşeuri era condus de un cetăţean român în vârstă de 50 de ani, potrivit unui comunicat de presă transmis, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Astfel, „Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri constând în materiale de construcţii, de la o societate comercială din Italia pentru o firmă din România.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului în cauză, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Bihor din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu”, se arată în comunicat.

Pentru încărcătură, şoferul nu a prezentat documentaţia necesară prevăzută de legea din România, nici pentru importul acestor produse, astfel că autorităţile au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a autocamionului.

Citeste continuarea Aici

You might also like