Un pod din Pittsburgh s-a prăbușit cu câteva ore înainte de vizita lui Joe Biden

Un pod rutier din oraşul american Pittsburgh s-a prăbuşit vineri 28 ianuarie, cu numai câteva ore înainte ca preşedintele Joe Biden să viziteze orașul pentru a discuta despre consolidarea infrastructurii. 10 persoane au fost rănite ușor, conform CNN.

Astfel, o secţiune a podului plin de zăpadă s-a prăbuşit într-o vale împădurită, conform autorităţilor locale.

De asemenea, Joe Biden a fost informat despre acest incident, însă vizita se va desfăşura potrivit planificării iniţiale, a transmis purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.

Incidentul este şi un argument pentru cererea lui Biden de investiţii substanţiale pentru modernizarea podurilor, autostrăzilor şi altor obiective de infrastructură din SUA. Liderul de la Casa Albă este de părere că aceste investiţii un pas vital în asigurarea sănătăţii pe termen lung a economiei americane, împreună cu revitalizarea producţiei şi soluţionarea crizelor din lanţul de alimentare, spun agențiile internaționale de presă citate de Agerpres.

Mai mult, podul prăbuşit fusese inspectat în luna septembrie, a precizat şeful Departamentului de pompieri din Pittsburgh.

Doar în statul…

Citeste continuarea Aici

You might also like