Un nou contract pentru talentata solista Paula Seling

Binecunoscuta interpretă de muzică uşoară, Paula Seling, una dintre cele mai apreciate voci româneşti ale momentului, este alegerea reprezentanţilor „Hotel of Ice Bâlea lac”, pentru a fi imaginea obiectivului din sezonul 2022 – 2023.
Zilele trecute, în decorul hibernal autentic de la Bâlea Lac, băimăreanca tocmai a filmat scene pentru un nou videoclip, iar  cu acest prilej, a aflat mai multe detalii despre proiectul turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac”, dar a şi putut asista la primele pregătiri pentru începerea lucrărilor de edificare a faimosului hotel.
În calitate de reprezentant al „Hotel of Ice”, Paula Seling va promova obiectivul din clădirea glaciară a lacului Bâlea, cu prilejul apariţiei în diverse emisiuni de radio şi televiziune, prin intermediul articolelor din presa scrisă sau la evenimentele publice la care va participa, va coordona activităţi şi proiecte găzduite de Hotelul de Gheaţă, va participa la evenimente organizate de sponsorii şi colaboratorii proiectului etc.
Actriţa Maia Morgenstern, fostul fotbalist Helmut Duckadam, realizatoarea şi prezentatoarea de emisiuni tv Dana Săvuică, muzicianul Ovidiu Lipan…

Citeste continuarea Aici

You might also like