Un medic din Marea Britanie și-ar fi otrăvit partenera și pe părinții acesteia.

Un medic britanic l-a ucis pe tatăl partenerei sale și aproape a provocat moartea ei și a mamei acestuia, punându-le taliu în cafea, a hotărât un tribunal civil din Londra, transmite The Guardian. Însă medicul nu a avut  un proces penal pentru aceste fapte, deci nu are nicio condamnare.

Astfel, bărbatul, de origine bulgară și cu cetățene britanică, i-a otrăvit pe cei 3 și după care a încercat să-și acopere urmele și nu și-a folosit cunoștințele medicale pentru a-și ajuta victimele, conform instanței.

Aşadar, hotărârea a fost pronunțată de un judecător de drept civil, la sfârşitul unui caz cu privire la custodia copilului cuplului.

Cazul este extrem de neobișnuit din punct de vedere juridic, pentru că s-a constatat că medicul a comis crima într-o instanță civilă, pe baza probabilității probelor, mai degrabă decât într-o instanță penală, în care juriul trebuie să fie sigur dincolo de orice îndoială.

„E îngrozitor că un medic care a semnat jurământul lui Hipocrate ar fi responsabil pentru uciderea unei persoane și încercarea de a ucide alți oameni”, a precizat Simon Bruce, un avocat specializat în dreptul…

Citeste continuarea Aici

You might also like