Un fotograf francez a murit de frig după 9 ore de agonie pe o stradă din centrul Parisului.

René Robert, un fotograf în vârstă de 84 de ani, a murit de frig în noaptea de miercuri spre joi, 20 ianuarie, după nouă ore de agonie, după ce a căzut pe o stradă în centrul Parisului, fără ca nimeni să-i acorde ajutor. În cele din urmă  o persoană fără adăpost a chemat  salvarea.

Astfel, jurnalistul și muzicianul Michel Mompontet a anunțat moartea prietenului său, artistul René Robert, un fotograf franco-elvețian cunoscut pentru fotografiile sale cu dansatori de flamenco.

Miercuri seara, 19 ianuarie, bătrânul a căzut în timp ce se plimba lângă casa lui.

Atunci când pleca de acasă pentru plimbarea săptămânală de după cină, René Robert mergea spre République, rue de Turbigo. Un cartier cunoscut pentru aglomeraţia sa în orice moment al zilei.

„Îi place aerul rece, trecătorii, se uită la oameni și apoi se amestecă în noapte. E micul lui obicei”, a spus Michel Mompontet într-o rubrică în omagiu adus prietenului său.

Brusc, continuă jurnalistul, René Robert se prăbușește, fără putere să se ridice. „Un om care cade, în mod normal se observă. Pe trotuar, cu trupul îndoit, trecătorii au trecut și l-au evitat fără…

Citeste continuarea Aici

You might also like