Un avion cu peste 100 de pasageri s-a prăbușit, iar impactul a cauzat un incendiu

Un avion cu 133 de pasageri, al companiei China Eastern Airlines s-a prăbușit în sudul Chinei, potrivit informațiilor transmise de televiziunea de stat.

Astfel, avionul companiei China Eastern Airlines care transporta 133 de pasageri s-a prăbușit în apropiere de Wuzhou, sudul Chinei. Boeing-ul 737 se deplasa de la Kunming la Guangzhou, iar imediat după ce s-a prăbușit a izbucnit un incendiu în munți.

Despre acest eveniment, postul de televiziune CCTV a declarat că accidentul a avut loc în apropierea orașului Wuzhou, în Teng. Numărul victimelor nu este cunoscut deocamdată, iar echipele de salvare sunt pe drum, a precizat CCTV.

Un alt avion s-a prăbușit recent

Recent, un avion militar american, ce avea patru persoane la bord, s-a prăbuşit în nordul Norvegiei, a anunţat armata norvegiană, vineri noaptea. Este vorba despre o aeronavă MV-22B Osprey. Aceasta s-a prăbușit pe o vreme nefavorabilă într-o zonă cu teren accidentat și văi înguste, potrivit armatei norvegiene, citate de CBS News.

Pușcașii marini au confirmat că „a avut loc un incident în care a fost implicată o aeronavă MV-22B Osprey a Corpului Pușcașilor Marini”. Avionul…

Citeste continuarea Aici

You might also like