Un australian are interdicție de părăsire a Israelului pentru 8.000 de ani, din cauza pensiei alimentare

Un australian care trăiește în Israel susţine că are interdicție de părăsire a țării pentru 8.000 de ani, dacă nu-i plătește fostei sale soții o pensie alimentară de întreținere a copilului în valoare totală de 1,8 milioane de lire sterline, transmite miercuri The Guardian.

Astfel, Noam Huppert, un chimist în vârstă de 44 de ani care lucrează ca analist pentru o companie farmaceutircă, nu are voie să părăsească Israelul până la 31 decembrie 9.999 din cauza unui ordin judecătoresc ce i-a fost înmânat în anul  2013, după un proces intentat de fosta soție, conform news.com.au.

Aşadar, instanța specializată în dreptul familiei a hotărât că Huppert trebuie să plătească lunar echivalentul a 1.200 de lire sterline pentru fiecare dintre cei doi copii ai săi, până la vârsta de 18 ani.

În plus, nu este clar dacă Huppert a efectuat vreo plată până în prezent sau dacă trebuie să achite întreaga sumă în avans pentru ridicarea ordinului judecătoresc.

Mai mult, pare că anul la care expiră interdicția, 9.999, a fost stabilit în mod arbitrar pentru simplul fapt că este cea mai lungă perioadă calculată de sistemul…

Citeste continuarea Aici

You might also like