Ultimele 4 episoade din Dance Queen’s House – INNA: bucurie, prietenie, muzică

INNA a revenit cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House spre bucuria fanilor, entuziasmați să pătrundă în Universul artistei, dar și încântați de albumul care se va lansa în urma sesiunilor muzicale din casă.

În ultimele patru episoade, surprizele s-au ținut lanț. Într-una dintre zile, INNA a invitat-o pe una dintre prietenele ei, chef Angelica Ilie, să gătească paella. Ce nu a știut INNA este că echipa sa i-a pregătit o super surpriză: i-a adus în casă câteva dintre prietenele sale cele mai bune, printre care și două prietene care au venit din Suedia, respectiv Spania să o revadă. S-a lăsat cu lacrimi de fericire și multe amintiri, dar și cu o altă bucurie: un țarc plin de cățeluși cu care să se joace, pentru că pretenele sale știu cât de mult iubește INNA animalele, mai ales câinii.

Episodul șase aduce la fel de multă emoție: INNA a surprins-o pe Anca, prietena ei, cu un Baby Gender Reveal Party: Anca a aflat sexul copilului ei, având câteva dintre cele mai importante persoane din viața ei alături.

În episodul șapte, INNA se trezește plutind cu salteaua pe piscină și află că are parte de o zi liberă, în…

Citeste continuarea Aici

You might also like