Trupa L.A. a fost cireașa de pe tort la We Love Music Festival! Oamenii au stat în ploaie să-l vadă și să-l asculte pe Liviu Vârciu!

Emoții mari duminică seara pentru Liviu Vârciu (41 ani)! Artistul și prezentatorul TV a oferit o atmosfera incendiară, în stilul său caracteristic, atunci când a urcat pe scena We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea! Trupa L.A. s-a reunit pentru a patra seară de We Love Music Festival, iar pe scenă au urcat doar Liviu Vârciu și Adi (Adrian Zainea), Aurelian Ciocan, cu care Liviu a înființat trupa L.A. în anul 1998 fiind plecat din țară, deoarece în această perioadă muncește pe vas.

Trupa L.A. a fost una dintre cele mai așteptate trupe din programul We Love Music Festival de duminică seara. Succesul de care s-au bucurat băieții în anii 2000 încă continuă. Deși afară a plouat torențial, festivalul fiind organizat în aer liber, lumea nu a plecat și i-a așteptat special pe cei de la L.A. Vârciu a urcat pe scenă cu elan, a spus glume, a dansat și cântat alături de Adrian Zainea cele mai tari piese ale trupei L.A. care nu au “ratat” nici un baeram de pe timpuri, atunci când L.A. se ascultă cu boxele la maxim. Concertul a început cu piesa “Ochii tăi”, publicul fiind în delir. Au urmat apoi “Bate, bate inima”,

“Femeia te…

Citeste continuarea Aici

You might also like