Trei angajați ai CFR au fost răniți după ce generatorul dintr-un plug de deszăpezire feroviar a explodat

Trei angajați ai CFR au fost răniți, luni seara, după ce generatorul dintr-un plug de deszăpezire feroviar a explodat, în gara Lunca Ilvei, din județul Bistrița Năsăud.

Astfel, cele trei persoane rănite în urma exploziei produse luni seara într-un plug de deszăpezire feroviar staţionat în gara Lunca Ilvei sunt angajaţi ai CFR, domiciliaţi în Vatra Dornei, judeţul Suceava, conform datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). Din primele informaţii, explozia s-a produs la generatorul de curent.

De asemenea, poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia vor stabili cauza şi împrejurările în care a avut loc evenimentul şi au sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru verificări de specialitate, relatează Agerpres.

„În această seară, a fost sesizată, prin SNUAU 112, o explozie la un utilaj – plug de deszăpezire care se afla în staţia CFR Lunca Ilvei. La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ilva Mică au constatat faptul că generatorul de curent care se afla în interiorul utilajului ar fi explodat, iar trei bărbaţi, angajaţi…

Citeste continuarea Aici

You might also like