Treasure 1 – Alegerea gresiei şi a faianţei potrivite pentru baie şi bucătărie

Dacă ai achiziţionat o locuinţă mai veche care necesită renovare ori dacă tocmai ai început construcţia unei noi locuinţe, la un moment dat vei ajunge şi la decorarea pereţilor şi a pardoselilor din spaţiile de baie şi bucătărie.

Atât baia, cât şi bucătăria sunt încăperi cu un nivel ridicat de umiditate, iar dacă ne referim strict la bucătărie trebuie să avem în vedere şi faptul că în acest spaţiu se găteşte, iar accidentele nu pot fi întotdeauna evitate, prin urmare atunci când alegem produsele pentru finisarea pereţilor şi a pardoselilor trebuie să avem în vedere soluţii uşor de curăţat şi întreţinut.

Cea mai populară soluţie este reprezentată de plăcile ceramice (gresie şi faianţă). Însă, pentru rezultate excepţionale, alegerea lor trebuie ţină cont de mai multe aspecte, precum: calitate, rezistenta, aspect, durabilitate şi mod de montaj. Bineînţeles că înainte de alegerea modelului, trebuie să stabilim şi o linie de design cât mai clară, însă acest lucru ţine cont în primul rând de preferinţele personale, iar mai apoi de bugetul pe care îl avem la dispoziţie.

De ce este important să alegem un…

Citeste continuarea Aici

You might also like