Toţi românii care au uitat sau nu au știut că trebuie să completeze formularul PLF la intrarea în țară, vor primii amendă

Mulţi români au primit deja o amendă acasă în ultimele zile, asta după ce s-a aflat că 50.000 de oameni trebuie să achite urgent 3.000 de lei de persoană. Mulți dintre aceşti, nici nu știau că este nevoie de așa ceva.

Aproximativ 50.000 de români s-au trezit cu amenzi de 3.000 de lei chiar acasă, asta după ce au uitat sau nu au știut că trebuie să completeze formularul PLF la intrarea în țară. Nebunia a început încă din perioada sărbătorilor pentru toți românii care nu au completat Formularul de Localizare a Pasagerilor (PLF).

Măsura a intrat în vigoare dinainte de Crăciun

Cu toate că măsura a intrat în vigoare înainte de Crăciun, mulţi români nu ştiau că documentul este obligatoriu la intrarea în țară. Acum, cei mai mulți s-au trezit cu penalizari, cu toate că la frontieră nu le-ar fi spus nimeni, nimic. Acesta este și motivul pentru care vor să se adreseze instanței în aceste situații.

Astfel, ”Am primit ştampila de la angajaţii DSP, m-au trimis la graniţă, mi-au verificat paşaportul şi am intrat în ţară. Nimeni nu a întrebat de acel formular, urmând să primesc o amendă de 3.000 de lei acasă de la DSP pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like