Toți primarii, indiferent de culoare politică, lucrează în slujba cetățeanului și trebuie să fie o linie roșie pe care niciun politician să nu o treacă niciodată”

Marcel Ciolacu, liderul social-democrat a spus că legile din țara noastră sunt date ca să fie respectate, iar acest lucru se va întâmpla în mod categoric.

Mai precis, președintele PSD a spus într-o conferință de presă că toți primarii lucrează în slujba cetățeanului și este necesară „o linie roșie pe care niciun politician să nu o treacă niciodată”.

Astfel, „Felicit toți colegii care au închis județele cu proiectul Anghel Saligny, unde, în calitatea de președinte al Consiliului Județean, și tu și ceilalți colegi ai tăi din Partidul Social Democrat ați avut capacitatea să nu faceți diferențe politice între administrațiile locale.

Toți primarii, indiferent de culoare politică, lucrează în slujba cetățeanului și trebuie să fie o linie roșie pe care niciun politician să nu o treacă niciodată”, a declarat Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă.

Se simte o creștere a eficienței guvernamentale

În prezent, președintele PSD a subliniat că se simte o creștere a eficienței guvernamentale.

În afirmaţiile sale, „Mă bucur că este această abordare. Îmi aduc aminte de declarațiile salvatorilor omenirii…

Citeste continuarea Aici

You might also like