Top 5 Joburi de la distanta in 2022

Cauti un loc de munca la distanta anul acesta? Probabil ati observat ca anumite categorii de cariera au mai multe oportunitati de angajare la distanta decat altele.

Evident, in functie de cariera si industrie, numarul de oportunitati de angajare la distanta disponibile va diferi. Deci, care sunt categoriile cu cele mai multe locuri de munca de la domiciliu?

Potrivit unui articol recent din calculator salariu, acestea sunt cele cinci categorii de Joburi cu cea mai rapida crestere in 2022:

1. HR & Recrutare

O cariera in HR si recrutare este perfecta pentru cei care doresc sa ajute oamenii „sa se potriveasca cu locuri de munca bune si sa ofere formare continua si sprijin angajatilor companiilor de toate dimensiunile”. Titlurile obisnuite ale posturilor includ recrutor, manager de personal, consultant de personal, specialist in achizitie de talente, intervievator si manager de angajare.

2. Operatiuni

O cariera in operatiuni implica de obicei „supravegherea muncii, bunurilor, serviciilor, activelor, productiei si practicilor de afaceri pentru a ajuta la asigurarea unui nivel ridicat de eficienta operationala”.

Veti ajuta companiile sa-si maximizeze profiturile prin atentia acordata…

Citeste continuarea Aici

You might also like