Top 5 destinații de vacanță pentru concediul din vara 2022

După aproximativ 2 ani de restricții privind libertatea de circulație și granițe închise, 2022 este anul în care majoritatea oamenilor speră să-și poată desfășura una dintre cele mai frumoase activități – călătoritul. Chiar dacă trebuie să păstrăm anumite măsuri de precauție și siguranță, nimic nu se compară cu libertatea de a te bucura de un sejur într-o destinație în care îți doreai de mult să ajungi.

 

Şi pentru a-ţi fi şi mai uşor să îţi setezi un plan pentru vacanţa de vară, încadrându-te într-un buget stabilit, poţi alege să îşi plăteşti vacanţa în rate fără dobândă la agenţiile de turism care oferă acestă posibilitate.. Nu îţi mai rămâne decât să verifici topul celor 5 destinații extraordinare care merită să le pui pe lista ta din 2022.

 

 1. Anguilla

De câte ori n-ai visat la posibilitatea de a ajunge într-o destinație exotică și luxoasă? Anguilla este o insulă caraibiană potrivită tuturor tipurilor de călători, fie că vrei să plănuiești o excursie pe cont propriu, fie cu un grup de prieteni sau familia. Este cea mai nordică insulă din Caraibele de Est, la aproximativ 250 de km de…

Citeste continuarea Aici

You might also like