Top 10 accesorii de croitorie foarte utile pentru un începător

Când încep călătoria cusutului, cele mai multe persoane au tendința de a-și cumpăra cât mai multe accesorii de croitorie. Dar dacă am fi să spunem lucrurilor pe nume, instrumentele de care are nevoie un începător nu trebuie să fie foarte multe și vor varia în funcție de ce proiecte intenționează să realizeze. Pentru că unii oameni învață să coasă pentru a putea crea decorațiuni de casă, în timp ce alții se gândesc să facă îmbrăcăminte sau jucării pentru copii.

Indiferent de motivul pentru care vrei să înveți să coși, această listă cu accesorii de croitorie esențiale pentru începători ar trebui să fie incluse în trusa de cusut:

Centimetru de croitorie

Un centimetru de croitorie este așa cum îi spune și numele o bandă flexibilă gradată care îți permite să măsori în centimetri. Avantajul acestui accesoriu este că fiind maleabil îți permite să măsori articole cu volum sau în jurul zonelor curbate, cum ar fi corpul uman, manechinul de croitorie. Asigură-te că centimetrul de croitorie are atât cm, cât și inci, mai ales atunci când realizezi produse pe care le vinzi pe marketplace-uri.

Foarfece de…

Citeste continuarea Aici

You might also like