Tommy Hilfiger a lansat proiectul Team Tommy

Tommy Hilfiger prezintă Team Tommy, o nouă inițiativă ce întâmpină ideea de comunitate, orientată spre gaming. În strânsă legătură cu dorința lui Tommy Hilfiger – devenită moștenire istorică – de a încuraja talentele noi și aflate la început de carieră, Team Tommy caută să susțină în zona de gaming pentru talentul lor unic un nou val de creatori de viitor („Futuremakers”) și creativi campioni.

„Nu am mai făcut așa ceva până acum,” a spus Tommy Hilfiger. „Nu numai că este un pas important pentru noi pe măsură ce intrăm în metavers, dar ne conectăm și construim relații cu un grup complet nou de fani și consumatori. Sunt încântat să învăț de la aceste persoane creative și să explorez mai mult lumea lor complexă a gaming-ului.”

Team Tommy este o abordare complet nouă în ceea ce privește interacțiunea cu o comunitate. Acoperirea este globală, iar Team Tommy își propune să amplifice gamerii și streamerii aflați în ascensiune atât în lumea fizică, cât și în cea digitală. Cu sprijinul continuu al lui Tommy Hilfiger, Team Tommy motivează gamerii să își continue munca, să dezvolte și să creeze…

Citeste continuarea Aici

You might also like