Toamna 2021 în design interior: noile trenduri pentru sezonul rece în amenajări

Pe sezonul cald mult-iubit începe să se așterne praful, așa că e timpul să ne gândim la cum ne putem revitaliza spațiile astfel încât să fie potrivite pentru zilele reci. Trendurile în design interior pentru toamna / iarnă 2021-2022 sunt despre culoare și schimbări minore, care au totuși un impact major asupra spațiului – mai mult, amenajările pe care le vom întâlni în această toamnă sunt versatile, accesibile și ușor de implementat. 

Dacă în alți ani amenajările erau despre felul în care arată spațiul, în această toamnă ne concentrăm asupra felul în care spațiul ne face să ne simțim. Și de ce avem nevoie? De mai mult confort ca niciodată. De o casă-refugiu. 

Mai caldă ca niciodată

Vorbim, desigur, despre schema cromatică din casele noastre de toamnă – dacă până acum asociam sezonul rece cu nuanțe la fel de reci – bleumarin, verde închis, gri grafit etc -, toamna 2021 are la bază o culoare caldă: roșu-terracota. 

Un roșu-oranj cald și totuși neutru, terracota se potrivește de minune cu toate celelalte culori pe care le putem folosi în casele noastre toamna: culori neutre, pământii, care instalează în casele…

Citeste continuarea Aici

You might also like